Szindbád Bisztro Nyíregyháza

Éttermünk

Szindbád Bisztró

unnamed

A Szindbád vendégei az étterem külső és belső tereiben is gyönyörű környezetben kóstolhatja meg finomabbnál finomabb fogásainkat. Az étterem 102 fő , míg a terasz 100 fő befogadására alkalmas. Az étterem és a terasz is tökéletes helyszínként szolgál családi és baráti összejövetelek, céges rendezvények, eljegyzések és esküvők megrendezésére is. Az étlap fő vonalát a magyaros , akár Krúdy által kedvelt ételek képezik(pl. Velőscsont) . Mindemellett szeretnénk kedvezni az ínyenc, új   Ízeket vagy nemzetközi konyhát is kedvelő vendégeinket, mindezt street-food ételekkel egészítjük ki, így kortól, nemtől függetlenül bárki megtalálja a számára megfelelő ételt.

MiniSzindbád

Mivel tulajdonosként nekünk is van két kislányunk, pontosan tudjuk, hogy milyen a gyerekekkel éttermezni és hát valljuk be, sok bonyodalmat tud okozni, ha nem érzik magukat komfortosan vagy éppen nem tudják levezetni a bennük rejlő kirobbanó energiát. Sok helyen éreztük azt, hogy nem adottak a feltételek ahhoz, hogy beüljünk a gyerekekkel egy ebédre vagy vacsorára, de olyan is volt, hogy esélyt adtunk neki, amit végül megbántunk.

Így jött a MiniSzindbád ötlete, ugyanis ezek a tapasztalatok inspiráltak minket arra, hogy kialakítsunk egy olyan teret, avagy játszóházat éttermünkben, ami maximálisan a gyerekek igényeire lett szabva.

Célunk, hogy a családok ne úgy induljanak el hozzánk, hogy a szülők az első pillanattól kezdve rettegjenek attól, hogy vajon mennyi meddig bírja a gyerekük ülve és hány rosszalló tekintetet kapnak majd másoktól. Akinek gyereke van, az tudja, hogy a gyerek nem fog 2 óra hosszát nyugodtan ülni míg a szülő kibeszélgeti magát, mozgásra van szüksége, kíváncsi, játszana. Nálunk minden adott, hogy a gyerekek ne unatkozzanak a nálunk töltött idő alatt.

 A játékokról: A MiniSzindbádban megtalálhattok egy csúszdát kosárlabda palánkkal és mászókával, ez a gyerkőcök egyik kedvence. A játszóházban különböző tematikájú kis házikók is helyet kaptak, amikben kiskonyha, fa munkapad, legófal, autószimulátor és egy szuper sátor is fellelhető. Ezen kívül lehet még nálunk kreatívkodni a kisasztalnál, ahol mindig találnak a gyerekek nekik való színezőket. Akik egy kis nyugalomra vágynak azoknak ajánljuk az olvasósarkunkat könyvespolccal. A játékkínálatunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni és mindig valami újat kitalálni. Továbbá a családosokra gondolva külön pelenkázó helyiséget is kialakítottunk éttermünkben, ahol találhattok bekészítve pelenkát és popsitörlőt. A gyerek számára pedig étkészlet, illetve előke és etetőszék is rendelkezésre áll. Gyertek és próbáljátok ki játszóházunkat, nálunk garantáltan felszabadultan tölthetitek el az együtt töltött időt!

FONTOS: a játszóházat 0-7 éves korig ajánljuk, valamint csak az étterem vendégei vehetik igénybe! Belépéskor olvassátok el a játszóház házirendjét, ezt kérjük minden esetben betartani.

Köszönjük a megértéseteket.

KATT A HÁZIRENDÉRT

 

Különterem

Játszóházunk fenti részén elkészült a kis különtermünk, amit ajánlunk születésnapokra, leánybúcsúra, gyermek születésnap-névnapra.

Keressetek minket bizalommal!

Exkluzív filmnézés a Szindbád VIP Moziban!

  • Az elmúlt időszak legnagyobb filmslágerei.
  • VIP terem, kényelmes, dönthető bőrfotelekkel
  • A Szindbád Bisztróban helyben készült, svédasztalos ételkínálat.
  • Mozi-büfé csomagajánlat (popcorn, nachos, üdítők, ásványvíz, kávé).
  • Különleges családi és céges rendezvényhelyszín, találkozóhely.

A Szindbád VIP Mozi all inclusive moziélményt kínál azoknak, akik valami különlegesre vágynak!

A Szindbád VIP Mozi 30 férőhelyes, exkluzív VIP termével várja vendégeit, legyen az céges, családi vagy baráti összejövetel, privát vetítés, évforduló, esetleg születésnapi ünnepség, a meghitt és különleges hangulat garantált!

A Szindbád VIP Mozi személyzete kiemelt figyelmet szentel annak, hogy tökéletes legyen az itt eltöltött idő, és Látogatóink újra és újra visszatérjenek hozzánk!
 
Jegyvásárlás: moriczszinhaz.jegy.hu
 
 
INFORMÁCIÓK
Nyíregyháza, Színház utca 2, a Móricz Zsigmond Színhá  mellett A Színház utcán és Bessenyei téren a parkolók fizetősek.
Foglaltál asztalt?
Ha igen, akkor igénybe tudod venni a ZÁRT PARKOLÓNKAT.
Nem kell mást tenned csak felhívni éttermünket ha már itt vagy, mi pedig màr nyitjuk is a kaput! 
 
ÍZELÍTŐ ÉTELEINKBŐL
KAPCSOLAT
4400 Nyíregyháza,
Színház utca 2.
Hétfő-Csütörtök
11:00-22:00
Péntek-Szombat
11:00-23:00
Vasárnap
11:00-22:00

Copyright @ 2023 Dán-Kovács Kft.